Termin med eget innehåll

Genom att blanda regelbundna lektioner på distans med intensivträningshelger hos mig så kan vi skapa en hel termin med skräddarsytt innehåll till dig. På detta sätt kan du som t.ex. är specialintresserad av vardagstillämpningar och så kallad ”frivillighantering” få chans att fördjupa dig ordentligt i detta. Det finns också möjlighet att kombinera delar av innehållet i min ordinarie belöningsbaserade utbildningstermin med moment som tillhör andra kurser, t.ex. sådant som ingår i ridterminen.

Upplägg

Ett förslag på upplägg är att vi hörs på distans och tittar på din träning via videoklipp varannan vecka och att du dessutom kommer hit till mig i Almunge ett par helger med eller utan egen häst. På en sådan helg är det max 2 andra elever här så du får gott om tid för din träning. Prisexempel för detta upplägg: 6700 kr/termin (5-6 månader).

Kontakta mig gärna så diskuterar vi vilka utbildningsbehov du har inom den belöningsbaserade hästträningen och vad som skulle kunna vara ett bra upplägg för just dig.