Privatlektioner på distans

Som distanskund väljer du själv om du vill ha lektioner via videokonferens eller telefon. Det vanligaste är att vi gör en genomgång av din träning via videoklipp (se videocoachning nedan) men du kan även använda din lektionstid till teorilektioner och rådgivning.

Obs! Mina distanskunder har dessutom förtur när jag tar emot elever här på gården samt väljer platser i landet att åka till för att hålla träningsdagar.

Om videocoachning

Videocoachningen ges via telefon. eller videokonferens om du föredrar det och innebär att du filmar korta klipp från din träning som vi går igenom tillsammans. Du får detaljerad feedback på vad som är bra, vad som jag ser skulle kunna förbättras och hur du kan gå vidare i träningen.

Fördelen med att använda videoklipp i undervisningen är att vi kan titta flera gånger på samma sekvenser för att se de små detaljerna som kan göra stor skillnad. Det behöver inte vara någon superkvalitet på filmen för att det ska gå att se det viktigaste. Det brukar räcka med att du själv sätter upp din mobil på lagom avstånd från dig och hästen och låter den vara på medan du tränar. För att jag säkert ska ha hunnit titta igenom klippet innan din distanslektion så behöver jag få tillgång till det i god tid, minst ett dygn i förväg. Lättast är att du laddar upp klippet på Youtube som olistat (ingen som inte har fått en länk direkt av dig hittar det då).

Priser

Provlektionstimme: 350 kr
Distanspaket: 1320 kr för fyra lektionstimmar + kortare inledande samtal där vi gör en individuell utbildningsplan tillsammans


Så här gör du för att boka en provlektion!

1) Börja med att boka in en tid som passar dig i mitt tidsbokningssystem.

2) Bekräfta din tidsbokning genom att köpa provlektionen via online-butiken.

Så här bokar du ett helt distanspaket

1) Börja med att boka in ett planeringssamtal. Detta gör du själv i mitt tidsbokningssystem. (Tjänsten heter ”planeringssamtal inom ramen för mina distanspaket”)

2) Bekräfta din bokning genom att köpa distanspaketet via online-butiken.