Privatlektioner hos dig

För dig som finns inom ca 5 mil från Almunge så finns möjlighet att intresseanmäla sig för en stående tid för träning varannan vecka.  Jag gör regelbundna turnéer i Uppsalatrakten och på flera orter norr om Stockholm. Lektioner ges huvudsakligen på vardagskvällar samt varannan lördag. Intresseanmälan görs via formuläret nedan eller genom att ringa till mig. 

Om du inte tränat för mig tidigare så bokar vi först in en provlektion innan du bestämmer dig för ett helt ”träningspaket”. Du anmäler dig sedan till en träningsperiod i taget. Varje perioder sträcker sig över ca två månader och innehåller 4 lektionstillfällen.

Vårterminen 2019 består av:
– Period 1: 11 februari – 5 april
– Period 2: 22 april – 14 juni

Här kan du få en uppfattning om inom vilket område som jag har privatlektionsekipage:

Pris och villkor

-Provlektion: 450 kr (inkl. moms och resa)

-Träningspaket: 1800 kr (inkl. moms och resa).
Träningsavgiften avser hela perioden innehållande 4 lektionstillfällen. För ekipage i Almunge ges 20% rabatt på grund av den minskade reskostnaden.

Lektionerna är ca 45 min långa men jag avsätter en timme hos dig så att vi ska kunna avrunda passet i lugn och ro och planera vad du kan träna på inför nästa gång vi ses. Bokningsvillkoren hittar du HÄR

Gör så här

Börja med att intresseanmäla dig här nedan (alternativt genom att ringa mig) så att vi först kan hitta tid/tider som fungerar för oss båda. Om vi kommer överens om dag och tid så betalar du sedan enkelt din träning via OHR+ webbutik där du numera själv kan välja betalsätt (t.ex. kort, faktura eller delbetalning).

Intresseanmälan