Intensivträning

En intensivträningsdag hos mig i Almunge innehåller både flera träningspass samt individanpassad teori. Jag tar maximalt emot 3 ekipage åt gången så du får fullt fokus på det du vill ha hjälp med.

Det vanligaste är att man kommer hit över en helg men det går också bra att anmäla sig till en enstaka dag. Under sommaren så går det dessutom ofta att stanna ännu längre, upp till en vecka.

Om du inte kan/vill ha med egen häst så kan det eventuellt finnas möjlighet att låna häst av mig. Det är inte sällan som man kan lösa eventuella träningsproblem som man har hemma med sin egen häst, genom att finslipa sin egen träningsteknik.

Hitta aktuella datum och boka

Under hösten är gårdens faciliteter fortfarande under uppbyggnad, vilket bland annat innebär att träning ännu endast kan hållas utomhus. Därför har jag just nu valt att ge 50% rabatt på ordinarie pris:  2800 kr/helg  1400 kr/helg
I priset ingår uppstallning av din häst och möjlighet till enklare inkvartering för dig på gården. Hos vår granne Grönlund golfklubb finns bekvämare boende att hyra.

Obs! Om du inte redan är elev till mig så vill jag gärna att du kontaktar mig innan du anmäler dig så att vi kan stämma av att jag verkligen kan hjälpa dig med det du vill träna på. Du är också välkommen att höra av dig om du har frågor om kursupplägg m.m. Ring till 0174-20710